Ефективність енергоощадних систем мікроклімату птахівничих підприємств - Макаревич, Т. Т.; Ярослав, В. Ю. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Виконано теоретичний аналіз експериментальних досліджень з метою розроблення комплексних заходів для проведення реконструкції діючих виробничих приміщень птахівничих підприємств із впровадженням інноваційних систем мікроклімату (СМ), що дає змогу значно скоротити споживання енергії підприємств та підвищити надійність забезпечення їх технологічного процесу. Theoretical analysis of experimental investigations with a view to fulfil complex actions for the reconstruction of the poultry enterprises by introducing innovative heating and ventilating systems with the considerable decrease of the energy consumption and to improve the reliabilility of a technological process has been perfomed.
Keywords: птахівничі підприємства; мікроклімат; енергоощадність; poultry enterprises; microclimate; energysaving