Вібраційна обробка деталей із застосуванням обертових пристроїв - Боровець, В. М.; Шенбор, В. С.; Савчин, Б. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Для інтенсифікації технологічного процесу вібраційного оброблення корпусних деталей запропоновано використання обертових пристроїв. Розглянуті вібраційні машини дозволяють розширити технологічні можливості завдяки обробці певних площин деталей та збільшити силу різання за рахунок зростання сумарної швидкості взаємодії оброблюваних деталей та робочого середовища.

An use of circulating devices is offered in the given work with purpose of intensification of technological process of vibration treatment of corps details. Vibration machines are considered allow to extend technological possibilities by providing treatment of definite planes of details and multiply force of cutting due to growth of total speed of co-operation of processed details and working environment.
Keywords: 621.01