Процесуальний порядок доказування обставин, що мають значення для спростування підозри (обвинувачення) - Гула, Лев; Маслюк, Оксана; Hula, Lev; Masliuk, Oksana; Гула, Лев; Маслюк, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Визначено процесуальну суть доказування обставин з метою спростування підозри. Проаналізовано нормативні акти, які надають можливість процесуально спростувати підозру. Визначено обставини, які впливають на зменшення ступеня тяжкості вчиненого кримінального правопорушення. Окреслено основні обов’язкові елементи адвоката з спростування підозри у злочині.

In the article judicial maintenance of finishing telling of circumstances is certain with the aim of refutation of suspicion. Normative acts that give possibility judicially to refute suspicion are analysed.Circumstances that influence on diminishing of degree to weight of perfect criminal offence are certain. The basic mandatory members of advocate are outlined from refutation of suspecting of crime.

В статье определено процессуальное содержание доказывания обстоятельств с целью опровержения подозрения. Проанализированы нормативные акты, которые предоставляют возможность процессуально опровергнуть подозрение.Определены обстоятельства, которые влияют на уменьшение степени тяжести совершенного крими- нального правонарушения. Очерчены основные обязательные элементы адвоката из опровержения подозрения в преступлении.
Judicial order of finishing telling of circumstances that matter for refutation of suspicion (prosecution)
Процессуальный порядок доказывания обстоятельств, которые имеют значение для опровержения подозрения (обвинение)
Keywords: досудове розслідування; доказування; обставини; підозра; спросту- вання; процесуальний зміст; адвокат; pretrial investigation; finishing telling; circumstances; suspicion; refutation; judicial maintenance; advocate; досудебное расследование; доказывание; обстоятельства; подозрение; опровержение; процессуальное содержание; адвокат; 343.123