Сучасні проблеми землеустрою та способи їхнього вирішення - Мельничук, О.; Черняга, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто сучасні проблеми у сфері землеустрою. Здійснена узагальнена класифікація та запропоновано способи їх вирішення. Рассмотрены современные проблемы в сфере землеустройства. Осуществлена обобщенная классификация и предложены пути их решения. The article considers the current problems in the area of land management. There was carried out general classification and were offered the ways of their solution.
Современные проблемы землеустройства и пути их решения
Current problems of land management and the ways of their solution
Keywords: землеустрій; проблеми землеустрою; кадастровий план; функції землеустрою; проблеми землекористування