Функції та завдання системи менеджменту персоналу на промисловому підприємстві - Фещур, Р. В.; Рудницька, О. М.; Мартинюк, О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Аналізуються типові функції та завдання підсистеми управління персоналом промислового підприємства. Вводяться показники, за допомогою яких характеризуються процеси надходження, переміщення і вибуття кадрів. The authors make analysis of functions and objectives of stuff management subsystem of an industrial enterprise.