Перспективні матеріали для акумуляторів теплової енергії - Корінчевська, Т. В.; Снєжкін, Ю. Ф.; Чалаєв, Д. М.; Шаврин, В. С.; Дабіжа, Н. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуті проблеми теплопостачання комунального господарства та використання «провальної» електроенергії. Одним із напрямків вирішення цієї проблеми є виробництво і акумулювання теплової енергії за допомогою адсорбційних термотрансформаторів на основі оборотних термохімічних реакцій. The problems of the heat supply of municipal economy and the utilization night electric power are considered. The generation and the accumulation of thermal energy by adsorption thermotransformer to basis of convertible thermochemical reaction it is one of directions of decision of this problem.