Ідентифікація етапів розвитку ринку логістичних послуг в Україні - Шандрівська, О. Є.; Костюк, О. С.; Наконечна, Т. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Обґрунтовано ознаки та виокремлено етапи розвитку ринку логістичних послуг в Україні. Запропоновано розглядати перебування сучасного ринку логістичних послуг в Україні на другому етапі свого розвитку (етапі зростання, для якого характерні три фази). Відповідно до фаз розвитку проведено його структуризацію за ознаками: кількісні характеристики етапів розвитку ринку логістичних послуг, чинники сприяння його формуванню, розвитку чи регресу, ілюстрація розвитку етапів. Окреслено проблеми сучасного етапу розвитку ринку логістичних послуг (другої хвилі дестабілізації) в Україні та охарактеризовані проблемні поля розвитку воєнної логістики, пов’язані з військовими діями в зоні АТО та здійснення волонтерської діяльності щодо доставки у зону АТО гуманітарних вантажів. Наведена оцінка перспектив розвитку ринку логістичних послуг в Україні. The work reasonably singled signs and stages of the logistics services market in Ukraine. A stay is considered modern logistics services market in Ukraine in the second stage of development (growth stage, characterized by three phases). Pprovedeno structuring logistics services market on the basis of: quantitative characteristics of the stages of development of the logistics, the factors promoting its formation, development or regression, illustration stages of development. Outlined the problems of contemporary development of logistics services market (the second wave of destabilization) in Ukraine and described the problematic field of military logistics. The following assessment of the prospects of the market of logistics services in Ukraine.
Identification stage of market development logistics services in Ukraine
Keywords: ринок логістичних послуг; етапи розвитку; цивільна та воєнна логістика; market logistics; stages of development; civil and military logistics