Розвиток галицьких методик військово-патріотичного виховання у пластових куренях на Волині (20–30-ті роки XX ст.) - Візітів, Ю. М (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Обґрунтовано форми і методи військово-патріотичного виховання в пластових осередках на Волині. Considerable attention was applied to the description physical education, military preparation in the Plast organizations on Volyn.