Варіанти побудови нейроконтролерів для автоматичного керування динамічними об'єктами - Івахів, Орест; Наконечний, Маркіян; Наконечний, Юрій (Національний університет "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто способи синтезування контролерів для керування процесами у динамічних об'єктах. Рассмотрены вопросы синтезирования контроллеров для управления процессами в динамических объектах Controllers for dynamic object processes using creation are considered in this paper.