Оцінка достовірності моделі системи для повірки тахометрів - Поджаренко, В. О.; Кучерук, В. Ю.; Севастьянов, В. М.; Войтович, О. П. (My University, 2005)
Виконано дослідження та оцінювання достовірності відтворення зразкового сигналу моделлю системи для повірки тахометрів у динамічному режимі. Показано, що при різних законах розподілу шуму, зокрема і нормальному, на виході системи отримуємо сигнал з похибкою, відмінною від нормального. The reliability of a reference signal reproduction by model of system for checking tachometers in a dynamic mode is investigated and estimated in this article. It is shown, that at different noise signals including normal, in system output we received a signal with an error which distribution differs from normal.