Моніторинг стану пунктів геодезичної мережі України з використанням соціальних мереж - Тревого, І. С.; Ільків, Є.; Галярник, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Запропоновано вдосконалити проект громад- ського руху для оперативного стеження за станом пунктів Державної геодезичної мережі України. Рекомендовано доповнити інформацію про геодезичні пункти, подану на розроблених сайтах. Наведено технологію збирання інформації для наповнення відповідних сайтів. Предложено усовершенствовать проект обще- ственного движения для оперативного слежения за состоянием пунктов Государственной геодезической сети Украины. Рекомендовано дополнить информацию о геодезических пунктах, представленную на разработанных сайтах. Приведено технологию сбора информации для наполнения соответствующих сайтов. A project to improve the social movement for surveillance operations as points of state geodetic network in Ukraine. Recommended supplement information about geodetic points listed in developed sites. The technology for collecting information content of those websites.
Мониторинг состояния пунктов геодезической сети Украины с использованием социальных сетей
Monitoring of geodetic network points Ukraine using social networks
Keywords: соціальні мережі; моніторинг; геодезичні пункти