Профілювання зубооброблювального обкатного інструменту - Вітренко, В. А.; Воронцов, Б. С.; Бочарова, І. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглядається профілювання різального обкатного інструменту, який виготовляється на основі заготовки типу односмуговий гіперболоїд. Профілювання виконується завдяки циліндру обкатного інструменту, який незатилований і немає задніх кутів. The article investigates profiling of the cutting knurling instrument produced on the basis of ‘one-cavity hyperbola’ type work-piece. Profiling is performed by means of cylindrical knurling tool having no front and back clearance.