Технология частотно-резонансной обработки данных дистанционного зондирования земли: результаты апробации на рудных месторождениях Австралии и Южной Америки - Левашов, С. П.; Якимчук, Н. А.; Корчагин, И. Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Анализируются результаты экспериментальной апробации мобильной и оперативной технологии частотно-резонансной обработки и интерпретации (дешифрирования) данных дистанционного зондирования Земли (ДЗЗ) с целью „прямых” поисков полезных ископаемых различного вида на рудных месторождениях Австралии и Южной Америки. Аналізуються результати експериментальної апробації мобільної та оперативної технології частотно-резонансної обробки та інтерпретації (дешифрування) даних дистанційного зондування Землі (ДЗЗ) з метою „прямих” пошуків корисних копалин різного виду на рудних родовищах Австралії та Південної Америки. The results of experimental testing of mobile and operative technology of frequency-resonance processing and interpretation (deciphering) of remote sensing (RS) data on the ore deposits in Australia and South America are analyzed. The technology enables the direct prospecting for various types of minerals.
Технологія частотно-резонансної обробки даних дистанційного зондування землі: результати апробації на рудних родовищах Австралії та Південної Америки
Frequency-resonance technology for the remote sensing data processing: the results of approbation on the ore deposits in Australia and South America
Keywords: частотно-резонасная обработка; месторождение; спутниковые данные; медь; золото; прямые поиски; частотно-резонансна обробка; родовище; супутникові дані; мідь; золото; прямі пошуки; frequency-resonance processing; deposit; satellite data; copper; gold; direct prospecting