Систематизація чинників формування новітньої концепції менеджменту - Петришин, Н. Я.; Пшик-Ковальська, О. О.; Жежуха, В. Й. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто підходи до менеджменту, розкрито їх сутність. Систематизовано та охарактеризовано основні чинники формування процесно-структурованого менеджменту. Описано сутність процесно-структурованого підходу до менеджменту, його особливості та основні відмінності від відомих підходів. In the article approaches to management are considered, their essence is disclosed. The main factors behind the formation of process-structured management systematically and are characterized. The essence of process-structured approach to management, as well as its features and major differences from existing approaches are described.