Результати експериментальних досліджень прогинів згинаних сталебетонних елементів із додатковою арматурою встановленою при різних рівнях напруженого стану та перевірка методики їх розрахунку - Крамарчук, А. П.; Ільницький, Б. М. (// Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2009. – № 655 : Теорія і практика будівництва. – С. 157–163. – Бібліографія: 6 назв. Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Наведено результати досліджень прогинів сталебетонних згинаних елементів, які після дії тривалих навантажень різних рівнів повністю і частково розвантажувались перед встановленням додаткової арматури. The outcomes of the researches conducted on the bends of composite steel and concrete bending elements, which upon the effect of continuous loadings of various levels were wholly and partially unloaded prior to the adjustment of supplementary reinforcement, have been provided.
Keywords: сталебетонні згинані елементи; дослідження прогинів; steel and concrete bending elements; researches conducted