Управління злиттям підприємств на засадах формування інтеграційних механізмів - Рудницька, О. М.; Шуляр, Р. В.; Шуляр, Н. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
У процесі злиття при здійсненні реструктуризації підприємств виникають проблеми організації та підпорядкування структурних підрозділів. Розглянуто актуальні питання побудови організаційних структур управління підприємствами та ролі менеджменту персоналу в управлінні злиттям підприємств. While enterprise reorganising and restructuring during the process of merging problems of organisation and subordination of structural divisions appear. In the article the problems of construction of enterprise organisational structure and the role of managerial staff in managing of enterprise merging are reviewed.