Оцінка точності математичної моделі розподілу електромагнітного поля зовнішніх джерел у фантомі людини - Яковенко, Євгенія; Гоблик, Віктор (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Проведено оцінку точності математичної моделі розподілу електромагнітного по¬ля мобільного радіотелефону у фантомі голови людини. The accuracy estimation of the mathematical model for mobile phone electromagnetic field distributed in human head phantom was carried out.