Автоматизація електронного документообігу в канцелярії ПАТ «Львівобленерго» - Крвавич, Ірина; Сєров, Юрій (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
This article contains description of functioning and basic descriptions of Lotus Notes software, that is the base of realization of electronic circulation of documents in the office.
Keywords: електронний документ; документообіг; інформатизація; програмні засоби; автоматизація процесу обробки даних