Некоторые аспекты оценки потенциала профессиональной ориентации студетов-медиков - Чухриенко, Неонилла Дмитриевна; Василевская, Ирина Васильевна; Башкирова, Наталия Сергеевна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Особливість лікаря загальної практики – сімейної медицини – розвинуті комунікативні здібності. Анкетування та виявлення психологічного типу зі "світу сучасних професій" може бути корисним для профорієнтації студентів в середовищі медичних фахів.