Технологические возможности комбинированного вибрационного механохимического нанесения покрытия - Иванов, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто технологічні можливості під час комбінування методів обробки поверхонь деталей на базі вібраційного. Суміщення процесів дає змогу покращити якість поверхневого шару, підвищити декоративний вигляд і корозійну стійкість деталей. In the article technological possibilities are examined during combining of methods of treatment of surfaces of details on the base of oscillation. Combination of processes allows to improve quality of superficial layer, promote a decorative kind and corrosive firmness of details.