Прізвищеві та відпрізвищеві фізичні терміни в українських одномовних словниках - Микульчик, Роман (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті йдеться про подання прізвищевих та відпрізвищевих фізичних термінів у одномовних словниках. This article is devoted to the question of physical terms eponyms presentation in onelanguage dictionaries.
Keywords: українська мова; термін; епонім; простий епонім; складний епонім; словник; Ukrainian language; term; eponym; simple eponym; complex eponym; dictionary