Ефективність програмного забезпечення для семантичного пошуку даних про графічні об’єкти - Медиковський, М.; Чаплагін, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено ефективність розроблених алгоритмів та програмного забезпечення для семантичного пошуку даних про графічні об’єкти. Проаналізовано результати експериментальних досліджень. Розглянуто можливі способи підвищення ефективності і точності пошуку.
Developed algorithms and programs efficiency for semantic search of data about graphic objects examined. Analysis of experimental researches was executed. Possible way to increase search efficiency and precise was considered.