Особливості впливу процесів залучення коштів на формуванння прибутку машинобудівних підприємств - Партин, Г. О.; Задерецька, Р. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано показники структури капіталу та рівня прибутковості операційної діяльності підприємств машинобудівної галузі, визначено основні ознаки взаємного впливу процесів залучення коштів та формування прибутку підприємства. In the article considers different approaches to the merits of raising funds and analyzes the current state of debt to equity ratio of resources are allocated and reveals their impact on the profit as the main result of industrial and economic activity.