Умови відсутності повного перезаряду нелінійного контура з феромагнітним осердям - Заяць, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Запропонована методика встановлення конвергентності нелінійного контура з феромагнітним осердям.

The algorithm to determine of nonlinear circuit convergence with ferromagnetic core are proposed.
Keywords: 621.372