Дослідження впливу параметрів схеми знімання проекційних даних на якість реконструкції зображень - Кобасяр, Михайло; Русин, Богдан (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
У роботі проведена оцінка необхідної кількості проекційних даних для реконструкції зображень. Досліджено вплив параметрів схеми знімання проекційних даних при їх зашумленні і обмеженні динамічного діапазону на якість реконструкції. In the work is carried out the estimation of the necessary amount of the projection data for reconstruction of the images. It has been investigated the influence of the noise of them and limited dynamic range of the scheme parameters on the quality of reconstruction.