Могила Станіслава Шаховського. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Могила Станіслава Шаховського. Надгробок — постамент з інскрипцією про покійного, увінчаний хрестом з терновим вінком та скульптурою сови.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Станіслав Шаховський, Stanisław Szachowski, могила, поховання.