Накопичення СО2 зерновими культурами за використання біорегуляторів росту рослин - Пономаренко, С. П.; Дацько, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
To slow therate of warming it is necessary toreduce the totalamount of carbondioxide in the atmosphereand practicea more complete utilization or sequestrationof carbon.This requires anew "green revolution" that will increase crop productionandhealthe environment. Для уповільнення темпів потепління на Землі потрібно зменшити загальну кількість вуглекислого газу в атмосфері і практикувати більш повну «утилізацію або захоронення» вуглецю. Для цього потрібна нова «зелена революція», яка дозволить збільшити виробництво рослинницької продукції і оздоровить навколишнє природне середовище. Для замедления темпов потепления на Земле нужно уменьшить общее количество углекислого газа в атмосфере и практиковать более полную утилизацию или захоронение углерода. Для этого нужна новая «зеленая революция», которая позволит увеличить производство растительной продукции и оздоровит окружающую среду.