Оцінка надійності несиметричних ієрархічних систем з допомогою рекурентних виразів - Сидор, А. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Для несиметричних ієрархічних систем, розгалужених до рівня n, зі старіючими вихідними елементами запропоновано рекурентні вирази для обчислення часових характеристик надійності. For unsymmetric hierarchical systems ramified to level n with ageing output elements, recurrent expressions are proposed for calculations of time reliability characteristics.