Узагальнена математична модель теплового режиму приміщення та системи теплопостачання будинку - Мартиняк, М. А.; Мисак, Й. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розв’язано актуальну наукову задачу, що полягає у розробленні математичної моделі теплового режиму приміщення та системи теплопостачання будинку з врахуванням теплообміну на зовнішніх огороджуючих конструкціях та на теплопередаючих поверхнях. The paper solved an actual scientific problem that is developing mathematical models of thermal treatment facilities and home heating systems, taking into account heat transfer to the external envelope and the heat transfer surfaces.
Keywords: теплопередача; ізольований трубопровід; кількість теплоти; система теплопостачання; математична модель; heat; insulated pipe; the amount of heat supply system; the mathematical model