Зовнішня політика КНР в умовах глобалізації - Турчин, Ярина (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто основні механізми реалізації зовнішньої політики «м’якої сили» КНР на початку ХХІ ст.: 1) організацію і проведення різноманітних заходів культурного характеру; 2) розвиток економічної, соціальної та освітньо-гуманітарної співпраці між країнами; 3) проведення збалансованої політики у системі міжнародних відносин. Виокремлено проблемні аспекти реалізації Китаєм стратегії «м’якої сили».
Foreign policy of PRC under globalization conditions
Keywords: Китай; зовнішня політика; стратегія «м’якої сили»; стратегія «розумної сили»