Оцінка якості одно- та двоконтурних автоматичних систем регулювання - Ковела, І. М.; Рудяк, П. В.; Іванюк, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2005)
Пропонуються оригінальні методики визначення оптимального співвідношення між динамічною точністю та запасом стійкості одно- та двоконтурних систем, а також порівняння систем за комплексом показників їх якості. Proposed are original methods for computing the optimal dynamic precision to durability reserve ratio in single- and double-circuit systems, and also comparing those systems in terms of their quality indicators’ battery.