Узагальнення статей звіту про рух грошових коштів за видами діяльності підприємств - Черемісова, Т. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто основні аспекти формування Звіту про рух грошових коштів в Україні. Узагальнено статті Звіту про рух грошових коштів у результаті операційної, інвестиційної та фінансової діяльності підприємства на основі даних П(С)БО 4 "Звіт про рух грошових коштів". Визначено зміст та основні завдання діяльності підприємств, що прямо пов’язані з рухом капіталу. In the article the basic aspects of formation of the Statement of cash flows in Ukraine have been considered. The clauses of the Statement of cash flows from operating, investing and financing activities on the basis of R(S)A 4 “Statement of cash flows” have been generalized. The contents and main jobs of activities of enterprises that directly associated with the movement of capital have been defined.