Одностадійне одержання метилетакрилату - Ятчишин, Йосип; Федевич, Марія; Маршалок, Галина (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено можливість одержання естерів α-алкілакрилових кислот окисненням α-алкілакролеїнів в спиртах пероксидами в одну стадію. Запропоновано принципову технологічну схему установки для одностадійного процесу одержання метилетакрилату.