Позитиви та ризики основних галузей економіки України при членстві в СОТ - Перович, Д. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто питання ризиків, які виникають при вступі України до СОТ. На основі статистичних даних визначені головні як позитивні, так і негативні наслідки по окремих галузях економіки. This article are consecry of probles of riskis afber entrance Ukraine to the WOC. On base statistike information to set posisiwe and negative risks for the differents brauches of economy.