Модернізація системи електропостачання електробура на основі її математичної моделі - Гладь, І.; Федорів, М.; Галущак, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Наведено спосіб підвищення економічної ефективності електробуріння глибоких свердловин. Спосіб теоретично досліджений на математичній моделі системи електропостачання електробура.

In work the way of increase of an economic efficiency of electrodrilling of deep chinks is submitted. The way is investigated theoretically on mathematical model of system of electricity supply of an electrodrill.
Keywords: 622.323