Особливості програмування динамічно реконфігурованих процесорів - Березовський, М. О.; Дунець, Р. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто проблеми, пов’язані з програмним забезпеченням динамічно реконфігурованих процесорів. Запропоновано способи представлення машинних команд таких процесорів, метод адаптації програм від RISC-процесора, а також методи стиснення машинних команд процесора. Considered problems associated with software for the dynamically reconfigurable processors. Suggested ways of representing machine instructions for such processors, the method of adaptation programs of RISC-processor and processor`s machine instructions compression methods.
Programming features dynamically reconfigurable processors
Keywords: динамічна реконфігурація; адаптація програмного забезпечення; стиснення машинних команд; dynamic reconfiguration; software adaptation; machine instructions compression