Українське товариство геодезії і картографії у 2006–2011 роках - Тревого, І. С.; Шевчук, П.; Денисов, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено дані щодо всіх видів діяльності Українського товариства геодезії і картографії у 2006–2011 роках. Приведены данные по всем видам деятельности Украинского общества геодезии и картографии в 2006–2011 годах. It presents data on all the activities of the Ukrainian society of Geodesy and Cartography in 2006–2011, respectively.
Украинское общество геодезии и картографии в 2006–2011 годах
Ukrainian Society of Geodesy and Cartography in the years 2006–2011
Keywords: товариство; діяльність; співпраця