Розробка товарної політики підприємства на логістичних засадах - Гайванович, Н. В. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Наведено спосіб оптимізації товарної політики підприємства, який базується на побудові економіко-математичної моделі вибору оптимального асортименту випуску продукції. Подана характеристика моделі