Аналіз транспортних потоків на міських магістралях Львова - Білоус, А.; Коник, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Виконано експериментальні дослідження та аналіз транспортних потоків міських магістралей Львова з погляду технологій енергоресурсозбереження.

In work are done experimental investigations and analysis of transport flows on urban highways in Lviv from the point of view of energy and resources saving.
Keywords: 625.72