Капітал в системі управління підприємством - Ліпич, Л. Г.; Гадзевич, І. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто сутність капіталу, його структуру, управління капіталом на рівні підприємства. З метою визначення оптимального варіанта аналізуються базові стратегії управління капіталом підприємства. In the proposed article examines the nature of capital, its structure, capital management at the company. In order to determine the best option analyzed basic strategy capital management company.
Keywords: структура; капітал; structure; capital