Методика одержання інноваційних технічних рішень модульного гнучкого складального виробництва - Григор’єва, Н. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Наведено схему взаємозв’язків під час одержання інноваційного технічного рішення. Розглянуто блок-схему розробки інноваційного технічного рішення, що складається з трьох етапів: виявлення, розроблення і впровадження. Кожний з блоків схеми розширюється в свою блок-схему з заданою деталізацією. Описаний приклад створення інноваційного технічного рішення. The chart of intercommunications is resulted at the receipt of innovative engineering solution. The flow chart of development of innovative engineering solution which consists of three stages is considered: detection, designing and embedding. Each data block flow charts amplify in the flow chart with the set working out in detail. The example of creation of innovative technical decision is described.
Keywords: інновація; блок-схема; програма; конструкція; технологія; innovation; flow chart; program; construction; technology