Барига, А.Чаповська, Р.2016-06-242016-06-242014Барига А. Мікробіологічний стан виробничих приміщень та повітря – запорука виробництва безпечних харчових продуктів / А. Барига, Р. Чаповська // Захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування : 3-й Міжнарій конгрес, Львів, 17–19 верес. 2014 р. : збірник матеріалів / Львівська облдержадміністрація, Національний університет "Львівська політехніка", Західний науковий центр НАН України і МОН України, Всеукраїнська екологічна ліга. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2014. – С. 12.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/33466uaМікробіологічний стан виробничих приміщень та повітря – запорука виробництва безпечних харчових продуктівArticle