Зв’язки Польської Партії Соціалістичної–"Фракції революційної" з іноземними розвідками напередодні Першої світової війни - Морушко, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто та проаналізовано зв’язки Польської Партії Соціалістичної–"Фракції революційної" з іноземними розвідками напередодні Першої світової війни. Розкрито причини цих взаємовідносин. The article provides the review and the analysis of the relations between Polish Socialist Party "The Revolutionary Fraction" and the foreign intelligence services on the eve of the First World War. The reasons for these relations are revealed.