Особливості здійснення маркетингових досліджень суб’єктами санаторно-курортного бізнесу - Павлішак, Ю. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто особливості виконання маркетингових досліджень вітчизняними санаторіями. Особливу увагу приділено методам збору первинної інформації про клієнтів. The article deals with the peculiarities of carrying out marketing research by domestic sanatoriums. Special attention is paid to the methods of getting primary information about customers.