Використання міждисциплінарного підходу при виконанні лабораторних робіт з технічних дисциплін - Тмєнова, Наталія; Сусь, Богдан (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016)
Показано, що при проведенні лабораторних робіт з технічних дисциплін особливу цінність та результативність мають ті, які поєднують в собі використання знань та навичок, набутих при вивченні суміжних дисциплін. На прикладі конкретної лабораторної роботи показано, як використано міждисциплінарне поєднання «Комп’ютерної графіки», «Електроніки», «Архітектури мікропроцесорних систем» та «Алгебри». It is shown that during experimental laboratory activities of technical subjects the especially effective are those that combine the use of knowledge and skills acquired in the study of other related disciplines. Interdisciplinary approach is discussed on the example of specific laboratory work that combines "Computer Graphics", "Electronics", "Architecture of microprocessor systems" and "Algebra".
Keywords: міждисциплінарний підхід; осцилограф; комп’ютерна графіка; мікроконтролер; електроніка; алгебра; interdisciplinary approach; oscilloscope; computer graphics; microcontroller; electronics; algebra