Новий етап у спільній німецько-українській програмі підготовки геодезистів-магістрів як один із факторів євроінтеграції - Тревого, І.; Задорожний, В.; Trevoho, I.; Zadorozhnyy, V.; Тревого, І.; Задорожный, В. (My University, 2017)
Висвітлено новий етап підготовки українських магістрів-геодезистів Львівської політехніки у 2016/17 навчальному році за угодою про подвійні дипломи із Університетом прикладних наук “Вища школа Нойбранденбурґ” (Німеччина), за якою наступних п’ять магістрів-політехніків здобувають німецькі дипломи магістрів.

In this article has been presented a new stage of preparation of Ukrainian masters of geodesy at Lviv Polytechnic in the academic year 2016/17 according to the agreement of double Diplomas with the University of Applied Sciences Neubrandenburg, Germany, according to which another fi ve masters from Polytechnic will get German Master degrees.

Описано новый этап подготовки украинских магистров-геодезистов Львовской политехники в 2016/17 учебном году в соответствии с соглашением о двойных дипломах с Университетом прикладных наук “Высшая школа Нойбранденбург” (Германия), в соответствии с которым следующие пять магистров- политехников получают немецкие дипломы магистров.
A new stage in the joint German-Ukrainian program of preparation Masters of geodesy as one of the factors of European integration
Новый этап в совместной немецко-украинской программе подготовки геодезистов-магистров как один из факторов европейской интеграции
Keywords: міжнародна кооперація; подвійні дипломи; конференція; геоінформатика і геодезія; підвищення кваліфікації; 528.04