Нечіткий когнітивний аналіз ризиків при тестуванні програмного забезпечення - Гожий, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто питання нечіткого когнітивного аналізу ризиків під час тестування програмного забезпечення. Визначено головні типи ризиків під час тестування програмного забезпечення. Для аналізу застосовано нечіткі когнітивні карти Силова. Визначено системні показники нечітких когнітивних карт та переваги і недоліки їх використання. У результаті когнітивного моделювання визначено найвпливовіші показники ризику. This article discusses the fuzzy cognitive analysis of risks in software testing. It identified the main types of risks in software testing. For the analysis were applied fuzzy cognitive map Silova. They were identified systemic indicators of fuzzy cognitive map, and the advantages and disadvantages of their use. As a result, cognitive modeling identified the most influential risk factors.
Keywords: нечітка когнітивнна карта; розподілені обчислення; схема відновлення; ВІВ-схема; кластер; ring bundle; up-diffused calculations; recovery scheme; ВІВ-design; cluster