Виявлення шляхів подальшого вдосконалення високоефективних міжрезонансних коливальних систем - Ланець, О. С.; Качур, О. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Обґрунтовується можливість подальшого вдосконалення високоефективних міжрезонансних коливальних систем. Для цього пропонується застосувати дискретно-континуальну коливальну систему, у якій третя надлегка маса використовується як тіло з розподіленими параметрами (надлегка гнучка маса).

The article substantiates the possibility of further improvement of highly effective interreonance oscillatory systems. To do this, it is proposed to apply a discrete-continuum oscillation system in which a third ultra-light mass is used as a body with distributed parameters (ultra-light weight)
Identification of ways to further improve of highly effective interresonance oscillatory systems
Keywords: коливання; резонанс; коливальна система; власна частота; oscillations; resonance; oscillation system; natural frequency; 621.01