“Базовий модуль” функціональної структури СПА-закладів - Лукомська, Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано ряд існуючих СПА-закладів різної вмістимості, на основі даного аналізу, розроблено модель «базового модуля» функціональної структури СПА. Проаналізовано горизонтальні та вертикальні зв’язки між зонами в «базовому модулі». Визначено архітектурно-планувальні схеми, які є оптимальними для СПА-закладів різної вмістимості та виведено мінімальні параметри зон «базового модуля».Проаналізовано ряд існуючих СПА-закладів різної вмістимості, на основі даного аналізу, розроблено модель «базового модуля» функціональної структури СПА. Проаналізовано горизонтальні та вертикальні зв’язки між зонами в «базовому модулі». Визначено архітектурно-планувальні схеми, які є оптимальними для СПА-закладів різної вмістимості та виведено мінімальні параметри зон «базового модуля».
“Base module” of SPA centres functional structure
Keywords: СПА/SPA; СПА-заклад; «базовий модуль» СПА; СПА-зонування; СПА планування