Визначення умов банківського контракту і проблема оцінки кредитного рейтингу і ризику - Черкес, Р. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Запропоновано модель процесу переговорів щодо умов кредиту та шляхи адаптації цієї моделі до конкретних умов. The model of process of negotiation concerning conditions of the credit and methods of adaptation of this model to concrete conditions is offered.
Keywords: 336.71